top of page

za 04 mrt

|

Zoom

Webinar: 'Mijn 5 grootste lessen over HB-zijn'

Kom en laat je inspireren! In deze webinar vertel ik mijn persoonlijke verhaal, en deel ik mijn grootste lessen over HB-zijn. Deze webinar bied ik aan in het kader van de Week van de Hoogbegaafdheid 2023. Bestel je gratis ticket hier, dan ontvang je de Zoom-link. Dit evenement is Nederlandstalig.

Registration is closed
See other events
Webinar: 'Mijn 5 grootste lessen over HB-zijn'
Webinar: 'Mijn 5 grootste lessen over HB-zijn'

Time & Location

04 mrt 2023, 10:00 – 11:30 CET

Zoom

About the event

Hoogbegaafd zijn komt met vele ups en downs. Dat was - en is - voor mij niet anders.

Ik heb een hele lijst aan 'ups': Ik ben bezig met mijn promotie-onderzoek over Antarctica aan de University of Cambridge; stond afgelopen jaar op de cover van het FD Persoonlijk als 1 van de 50 meest veelbelovende talenten van 2022; won prestigieuze onderzoeksprijzen; ging op spreektournee in het VK; heb intussen meer dan 20 publicaties op mijn naam staan; behaalde 3 universitaire studies binnen drie jaar; en coach al enkele jaren andere hoogbegaafden van over de hele wereld.

Wat minder mensen van mij weten, is dat ik ook een enorme lijst aan 'downs' heb: zo werd ik vroeger zwaar gepest, raakte ik getraumatiseerd door school, ben ik een drop-out geweest, en ben ik een keer bijna ontslagen omdat ik te 'lastig' en 'kritisch' was. Ook heb ik diepe depressies doorgemaakt, tot het punt dat ik er fysiek ziek van werd en de artsen zich zorgen maakten.

In deze webinar vertel ik mijn persoonlijke verhaal, met zowel de zonnige als de schaduwkanten van mijn leven als hoogbegaafde. En ik deel de 5 grootste lessen die ik in de loop der tijd geleerd heb over HB-zijn. Dit zijn tevens de 5 grootste lessen die ik iedereen mee zou willen geven die worstelt met hoogbegaafdheid.

Tickets

  • Standaard

    € 0,00
    Sale ended

Total

€ 0,00

Share this event

bottom of page