top of page

za 09 mrt

|

Virtual event

Masterclass: Zó stop je met zelfsabotage

Tijdens deze masterclass leer je meer over de manieren waarop jij als HB'er jezelf in de weg zit, en hoe je kunt stoppen met zelfsabotage (jezelf afremmen, kleinhouden, tegenwerken). Ben jij klaar voor next-level succes in je leven en carrière?

Registration is closed
See other events
Masterclass: Zó stop je met zelfsabotage
Masterclass: Zó stop je met zelfsabotage

Time & Location

09 mrt 2024, 10:00 – 11:30 CET

Virtual event

About the event

Tijdens de masterclass zet ik uiteen wat ik als coach tegenkom op het gebied van zelfsabotage in mijn werk met hoogbegaafden. We onderzoeken de kracht van de verhalen die we onszelf vertellen, en de overtuigingen die we over onszelf hebben. Die kunnen je namelijk in de weg staan, maar met de juiste benadering kun je deze bewust voor jezelf leren in te zetten, zodat ze vóór je gaan werken in plaats van tegen je.

In deze masterclass laat ik met behulp van voorbeelden uit mijn coachingspraktijk zien wat jij als HB'er kunt doen om te stoppen met jezelf afremmen, zodat je volledig - zonder terughouden - je ambities achterna kunt gaan. Van zelfsabotage naar 'next-level succes' dus... Tijdens de masterclass is er ruim tijd voor Q&A en wellicht zelfs wat 'on the spot' coaching.

Bestel je ticket hier. Na afloop krijg je de link naar de opname toegestuurd, zodat je het evenement terug kunt kijken wanneer het jou uitkomt.

Tickets

  • Regulier

    Toegang tot evenement + link naar opname

    € 15,00
    +€ 0,38 service fee
    Sale ended

Total

€ 0,00

Share this event

bottom of page