top of page

za 02 mrt

|

Virtual event

Masterclass: Zó stop je met zelfsabotage

Deze masterclass is onderdeel van mijn Week van de Hoogbegaafdheid aanbod. Je leert hier meer over de manier waarop jij als HB'er jezelf in de weg zit, en hoe je kunt stoppen met zelfsabotage (jezelf afremmen, kleinhouden, tegenwerken). Ben jij klaar voor next-level succes in je leven en carrière?

Registration is closed
See other events
Masterclass: Zó stop je met zelfsabotage
Masterclass: Zó stop je met zelfsabotage

Time & Location

02 mrt 2024, 16:22 – 16:50 CET

Virtual event

About the event

Tijdens de masterclass zet ik uiteen wat ik als coach tegenkom op het gebied van zelfsabotage in mijn werk met hoogbegaafden. We onderzoeken de kracht van de verhalen die we onszelf vertellen, en de overtuigingen die we over onszelf hebben. Die kunnen je namelijk in de weg staan, maar met de juiste benadering kun je deze bewust voor jezelf leren in te zetten, zodat ze vóór je gaan werken in plaats van tegen je.

In deze masterclass laat ik met behulp van voorbeelden uit mijn coachingspraktijk zien wat jij als HB'er kunt doen om te stoppen met jezelf afremmen, zodat je volledig - zonder terughouden - je ambities achterna kunt gaan. Van zelfsabotage naar 'next-level succes' dus... Tijdens de masterclass is er ruim tijd voor Q&A en wellicht zelfs wat 'on the spot' coaching.

Bestel je ticket hier. Na afloop krijg je de replay toegestuurd. Dus als je er niet live bij kunt zijn, hoef je niets te missen.

Tickets

  • Regulier

    Toegang tot evenement + link naar opname

    € 15,00
    +€ 0,38 service fee
    Sale ended

Total

€ 0,00

Share this event

bottom of page