top of page

do 09 mrt

|

Online

Groepscoaching: Imposter syndroom & arrogantie

Hoogbegaafd zijn, is dat niet arrogant? Wie ben ik om te zeggen dat ik slimmer ben dan anderen? Ik ben eigenlijk heel dom... Als je dit soort gedachten herkent, meld je dan aan voor deze groepscoaching sessie. Al helemaal ideaal als je 1-1 coaching nog te spannend vindt. Voor HB volwassenen.

Registration is closed
See other events
Groepscoaching: Imposter syndroom & arrogantie
Groepscoaching: Imposter syndroom & arrogantie

Time & Location

09 mrt 2023, 20:00 – 21:30 CET

Online

About the event

Maak je je zorgen dat je arrogant overkomt op anderen als je deelt dat je hoogbegaafd bent? Voelt het überhaupt 'cringe' om het woord 'hoogbegaafd' uit te spreken? Vraag je je af 'Wie denk ik wel niet dat ik ben om mezelf als hoogintelligent te bestempelen?'. Voel je ongemak als je eraan denkt 'slimmer' te zijn dan anderen? 

In deze sessie kijken we naar de thema's "imposter syndrome' en 'arrogantie'. Ze lijken tegenovergesteld, maar er is meer samenhang dan je denkt..

Dit evenement is geen lezing, geen masterclass, geen webinar... Maar een groepscoaching evenement. Gecoacht worden in een (kleine) groep is enorm waardevol, omdat je zult merken dat er ontzettend veel herkenning is. Ook kun je enorm veel leren van luisteren naar hoe een ander gecoacht wordt. 

Extra voordeel: als 1-1 coaching voor jou nog iets te spannend aanvoelt, dan is dit een mooie middenweg. Iedereen komt aan bod, maar de focus ligt niet enkel op jou alleen. Dit is geen evenement waar je enkel kunt meeluisteren - actieve participatie is een must. 

Beperkt aantal plekken. First come, first serve. 

Enkel toegankelijk voor volwassenen die voor zichzelf komen.

Tickets

  • Standaard

    € 0,00
    Sold Out

This event is sold out

Share this event

bottom of page